Заедно рециклираме

Чиста и здрава животна средина е круцијален фактор за квалитетот на живот кој го водиме.


Селектирање и
Сепарација

Пресување и
Пакување

Транспорт и
Извоз

Телефон: +389 (2) 2551 118

Достапни сме во секое време

Железо

Еко Циркон ги собира и откупува сите главни класи на железен отпад, како железо и челик, кои се во согласност со стандардите на E1, E2, E3, E6, E8, E40 според спецификациите на Eurofer. Отворени сме за бизнис во сите видови челични производи.

Само затоа што нешто е малку грубо околу рабовите не значи дека не можеме да го претвориме во вредност.

Алуминиум

Нашата компанија ги откупува сите класи на алуминиум како:

  • алуминиумски профили
  • алуминиумски лименки
  • алуминиумски бандажи
  • алуминиумска жица
  • алуминиумски бали
  • алуминиумски отпад
  • друго

Бакар

Една од основните дејности на компанијата е рециклирање и откуп на бакар. Вршиме откуп на сите видови на бакар со најдобри цени.

Месинг

Секаков вид на месинг.

Олово

Акумулатори

Електронски отпад